Silahlı Kuvvetler Mensupları Baromuzu Ziyaret Etti
Tarih: 11.04.2015 | Okunma Sayısı: 1881

SİLAHLI KUVVETLER MENSUPLARI BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Avukatlar Haftası sebebiyle Baromuza ziyaretler sürüyor. Çanakkale Silahlı Kuvvetler mensupları Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti.

Ziyarette, Merkez Komutanı Dz.P.Kd.Alb. Necmettin Sarı, Hava Radar Mevzi Komutanı  Hv.Kont.Kd.Alb. Hakan CİRİT, 116. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J.Alb. Timuçin ALPER ve Jandarma Özel Eğitim Merkez Komutanı J.Alb. Nadir ÇELİK Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. İbrahim Cem Erbil hazır bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kıymetli mensupları, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın ve tüm meslektaşlarımızın, Avukatlar Haftasını kutlarken, Baromuzun düzenlemiş olduğu Avukatlar Haftası Etkinliklerini takip ettiklerini belirttiler.

27.09.2024