Stajyer Avukatlarımız Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasına Katıldı
Tarih: 5.05.2015 | Okunma Sayısı: 2339

 

  
 
STAJYER AVUKATLARIMIZ TÜRKİYE KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINA KATILDI

 

Türkiye’nin yedi bölgesinde, Baromuzun da katılım gösterdiği 47 Baroya kayıtlı stajyer avukatlar, aynı “olay metni” üzerinden yaptıkları iddia ve savunma ile yarıştı.

 

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nın Kocaeli Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk ayağına Baromuzu temsilen Staj. Av. Gizem Ceren Özcan, Staj. Av. İsmail Güngör, Staj. Av. Onur Ercan ve Staj Av. Gökhan Yılmaz katıldı.

 

Marmara Bölgesi’nde Kocaeli Barosu’nun ev sahipliğini yaptığı, Çanakkale, Balıkesir, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova olmak üzere 9 Baro katıldı. Yarışma sonucunda; İstanbul Barosu birinci oldu.

 

Yarışmada, Baromuz Stajyer Avukatlarını yalnız bırakmayan Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Staj. Av. Gizem Ceren Özcan, Staj. Av. İsmail Güngör, Staj. Av. Onur Ercan ve Staj Av. Gökhan Yılmaz'a çalışmalarından ve yarışmada gösterdikleri performanstan dolayı teşekkürlerini sundu. Başkanımız Av. Bülent Şarlan Kocaeli'nde bulunduğu sürede gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe'ye teşekkür ederek bir armağan takdim etti.

 

Bölgelerde birinci olan Baroların takımları, 17-18 Ekim 2015 Tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan final yarışmasında, yeni bir olay metni üzerinden yapacakları iddia ve savunma ile ilk üç dereceye girme mücadelesi verecekler. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.