Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği
Tarih: 26.06.2014 | Okunma Sayısı: 10237

Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Çanakkale Adliyesinde tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurul'unun (HSYK) hazırladığı 2014 Yaz Kararnamesini ile tayini çıkan Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, İdare Mahkemesi Başkanı Orhan Çıldıroğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ramazan Akyol, Cumhuriyet Savcısı Sertaç Kaplan, Cumhuriyet Savcısı Güneş Okur, Ozan Kaya, Levent Kent, Sedat Sekban, Hakim Ayşe Kaplan, Fatma Dülgar Kent ve Gülcan Çakır Kaya'ya Balıkçı Yaşar Restaurant'ta  veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve çok sayıda meslektaşımızın yanısıra, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Adliyesi hakim ve savcıları ile adli personel katıldı.

Tayinleri çıkan diğer hakim ve savcılar ise yaptıkları konuşmada buralardan ayrılığın zor olacağını belirttiler. Konuşmaların ardından, tayini çıkanlara plaket takdim edildi.