T.B.B. Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu&S217;nun Baromuza Ziyareti
Tarih: 27.12.2013 | Okunma Sayısı: 1442

 

 
T.B.B BAŞKANI AV.PROF.DR. METİN FEYZİOĞLU'NUN BAROMUZA ZİYARETİ

 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Porf.Dr. Metin Feyzioğlu, Baromuzu ziyaret etti.Kendisine Çanakkale madalyası ve kalpak armağan edilen Başkan Feyzioğlu anlamlı armağan karşısında heyecan yaşadı.

 

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, konferans için geldiği Çanakkale'de, Baromuzu ziyaret etti. TBB Başkanı; Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, önceki Baro Başkanlarımız Av. Cengiz Tuğral, Adnan Güler ve Cengiz Tuğral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda avukat tarafından ağırlandı.

 

Baromuzdaki ziyarette özel anlarda yaşandı. Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale’nin önemine dikkat çekerek bu toprakların bağımsızlık ve ülke toprakları için eşsiz bir mücadele verilen ve Atatürk’ün tüm üstün nitelikleriyle ortaya çıktığı bir yer olduğuna dikkat çekti. Başkanımız Bülent Şarlan, konuşmasının ardından TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na Çanakkale Savaşlarını temsilen bir kalpak takdim etti. Ardından Çanakkale Savaşlarına katılan Mehmetçiklere takılan madalyanın bir örneğini başkan Feyzioğlu’nun yakasına taktı.

 

Anlamlı armağanların takdiminden sonra, konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, Çanakkale’nin özel, önemli ve değerli bir yer olduğuna dikkat çekerek mücadele ruhunun burada doruklaştığını söyledi. Baronun çalışmaları hakkında Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’dan bilgi alan TBB Başkanı Feyzioğlu, Çanakkale Barosu’na her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını belirterek Baro yöneticilerini ve Çanakkale avukatlarını tebrik etti.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.