TBB ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU “TÜRKİYE ÇALIŞTAYLARI” TEKİRDAĞ İLE BAŞLADI
Tarih: 25.02.2020 | Okunma Sayısı: 569

 

TBB ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU

“TÜRKİYE ÇALIŞTAYLARI” TEKİRDAĞ İLE BAŞLADI

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu ile Tekirdağ Barosu arasında bir süredir yürütülen görüşmeler çerçevesinde, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü, Tekirdağ'da bir çalıştay düzenlendi.

"Türkiye Çalıştayları-I" olarak ilki gerçekleştirilen çalıştaya, TBB ve Tekirdağ Barosu Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu üyeleri ile TBB Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gültekin Uzunalioğlu, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Egemen Gürcün, TBB önceki dönem genel sekreteri Avukat Güneş Gürseler, TBB  Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Bihter Bilir İzmirli, akademisyenler Doç. Dr. Süheyla Suzan Gökalp Alıca, Doç. Dr. Ahmet Güneş, TMMOB Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Dr. Cemal Polat, Trakya Kent Konseyleri Birliği Başkanı Dr. Yücel Ayaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanlığı Mekansal Planlama Şube Müdürü Kemal Ersoylu katıldı.

Tekirdağ ve Trakya genelindeki çevre sorunlarının ele alındığı çalıştayda bu sorunlar için atılan adımlar ve bundan sonra yapılması gerekenler tartışıldı.

 

 

27.09.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.