TBB YÖNETİMİNDEN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 19.12.2022 | Okunma Sayısı: 185

TBB YÖNETİMİNDEN BAROMUZA ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği 37. Olağan Genel Kurulu için Çanakkale’de Bulunan Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baromuza Ziyarette Bulundu.

Ziyarette Birlik Başkanı A Av. R. Erinç Sağkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Önceki Döner Baro Başkanlarımız ve Meslektaşlarımız İle Biraraya Geldi.

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Ziyaretleri Sebebiyle Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Sayman Av. Gökhan Bozkurt, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nizam Dilek, Av. Ali Bayram ve Av. Ramazan Erhan Toprak ile TÜRAVAK Başkanı Av. Enver Han’a Teşekkürlerini Sundu.

Ziyaret Sonrasında Günün Anısına Hediye Takdimi Yapıldı.