T.B.B.&S217;Liği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu&S217;ndan Çanakkale Barosu&S217;na Ziyaret
Tarih: 16.03.2016 | Okunma Sayısı: 2126

T.B.B.'LİĞİ BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU'NDAN ÇANAKKALE BAROSU'NA ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Türkiye V. Genç Avukatlar Kurultayı'na katılmak üzere Çanakkale'ye geldi.

Çanakkale Barosunu ziyarette bulunarak Avukatlara buluşan, Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu; Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan,  Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan ve önceki dönem Baro Başkanlarından Av. Orhan Usal'ın da katılımlarıyla bir basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısının ardından Çanakkale Barosu Avukatlarıyla buluşan Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu meslektaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Ziyaretlerin devamında Çanakkale Adliyesine geçerek Avukatlar Odasındaki meslektaşları ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Nazmi Alp'i ziyaret eti.