TÜBAKKOM 15. DÖNEM 2. GENEL ÜYE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI
Tarih: 19.06.2023 | Okunma Sayısı: 256

TÜBAKKOM 15. DÖNEM 2. GENEL ÜYE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI

KADIN AVUKATLAR "MÜCADELEYE DEVAM" DEDİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 15. Dönem 2. Genel Üye Toplantısı, 18 Haziran 2023 tarihinde Ankara’da, TBB Av. Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde Yapıldı.

Baromuzu Temsilen Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Meslektaşlarımız Av. Funda Aktaş ve Av. Banu Akkulak İle Türkiye’nin 81 İldeki Barolarından Temsilcilerin Yer Aldığı Toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Ardından TBB Yönetim Kurulu TÜBAKKOM Koordinatör Üyesi Av. Hicran Kandemir, Önceki Dönem TBB Yönetim Kurulu TÜBAKKOM Koordinatör Üyesi, Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez ve TÜBAKKOM Dönem Sözcüsü Av. Ilgaz Lale Kocakundakçı’nın Konuşmalarıyla Başladı.

Açış Konuşmalarının Ardından Faaliyet Raporu Okundu.

Daha sonra Depremden Etkilenen 11 İlin Baro Kadın Hakları Merkezi/ Komisyonu Temsilcileri Birer Sunum Yaparak Yaşanan Sıkıntılara, Çözüm Yollarına ve Verilen Mücadeleye Dikkat Çekti.

Öğle Arasının Ardından Önceki Dönem TBB Yönetim Kurulu TÜBAKKOM Koordinatör Üyesi, İstanbul Barosu Başkanı Av. Filiz Saraç, Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu, TÜBAKKOM Kurucu Üyeleri ve Önceki Dönem Üyeleri A. Nazan Moroğlu, Av. Şenal Sarıhan, Av. Tülay Çelikyürek ile Baroların Kadın Hakları Komisyon Üyesi Meslektaşların Konuşmalarının Ardından, Sonuç Bildirgesinin Hazırlanmasına Geçildi.

19.09.2024