TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ BEĞENİYLE KARŞILANDI
Tarih: 19.06.2013 | Okunma Sayısı: 3182

Çanakkale Baro Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, ilk konserini 18 Haziran 2013 tarihinde düzenledi. Süleyman Demirel Konferans Salonundaki konser şef Mehmet Gören yönetiminde gerçekleşti. Yoğun bir ilginin yaşandığı konsere Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyelerimiz, hukukçular ve çok sayıda davetli katıldı. 4 aydır, Çanakkale Baro Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten, hakim, avukatlar, Adliye çalışanları ve Baro çalışanından oluşan koronun seslendirdiği eserler ilgiyle dinlendi. Konser koronun ve katılımcıların birlikte coşkuyla söylediği onuncu yıl marşı ile sona erdi. Gecenin sonunda şef Mehmet Gören'e çiçek takdim eden Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan yaptığı konuşmada konserde emeğe geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.