TÜRKİYE’NİN KURULUŞUNU SAĞLAYAN ULU ÖNDERİMİZİ SAYGI, ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ.
Tarih: 10.11.2023 | Okunma Sayısı: 143

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümündeyiz. Liderliğinde yürütülen bağımsızlık savaşıyla bir milletin kurtuluşunu, yaptığı devrimlerle modern Türkiye’nin kuruluşunu sağlayan ulu önderimizi saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Çanakkale Barosu olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerleyeceğimize söz veriyoruz&S230;

O’nu ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümünde şüphesiz en büyük vazifemizin Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini korumak ve yükseltmek olduğunun bilincindeyiz.

19.09.2024