Türkiye V. Genç Avukatlar Kurultayı Çanakkale’de
Tarih: 3.03.1999 | Okunma Sayısı: 35

TÜRKİYE V. GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI ÇANAKKALE’DE

Türkiye V. Genç Avukatlar Kurultayı, 12-13 Mart 2016 tarihlerinde Çanakkale de yapılacak. Türkiye Barolar Birliğinin öncülüğünde Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Kurultay nedeniyle 12-13 Mart tarihlerinde savunmanın kalbi Çanakkale’de atacak.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. Yıldönümünde Türkiye’nin tüm illerinden gelecek meslektaşlarımız, Çanakkale’de hukuku ve mesleklerini konuşacaklar. 11 Mart Cuma günü 18.00 de Yalı Han'ında düzenlenecek hoş geldiniz kokteyli ile başlayacak olan V. Genç Avukatlar Kurultayı 12 Mart Cumartesi günü 09.30 da Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Kongre Merkezinde başlayacak programla devam edecek.

Genç Avukatların sorunları 9 konu ve alt konular olarak belirlenmiş şekliyle oluşturulan heyetlerle masalara yatırılacak, sorunlar tartışılarak çözüm yolları aranacak ve aynı gün 16.00 da masa temsilcileri tarafından tüm katılımcılarla Kurultay salonunda paylaşılacak.

"TÜRKİYE ÇAPINDAKİ BU BÜYÜK ORGANİZASYONU ÇANAKKALE DE YAPIYOR OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan açıklamasında "Türkiye çapındaki bu büyük organizasyonu Çanakkale de yapıyor olmanın gururunu, ülkenin her ilinden gelecek Avukatları Çanakkale’de ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz, Kurultay da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve yöneticilerini, Türkiye'deki 79 Baro'nun temsilcileri, 50'ye yakın Baro Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri ile 500'e yakın meslektaşımızı 12-13 Mart 2016 tarihlerinde Çanakkale’de ağırlayacağız, 12 Mart da Kurultayımızı gerçekleştirecek, 13 Mart da misafirlerimize Şehitliklerimizi ve tarihi alanlarımızı gezdireceğiz, Ülkemizde Çanakkale ruhuna ihtiyaç duyulan bu dönemde Kurultayı Çanakkale de gerçekleştiriyor olmanın da ayrı bir önemi bulunmaktadır” dedi.

19.09.2024