ULUSLARARASI İLİŞKİLER VE AVRUPA BİRLİĞİ MERKEZİ

Konu   :Pakistan – Türk Avukat Forumu

DAĞITIM YERLERİNE

16.01.2019

‘Pakistan-Türk Avukatlar Forumu’, 18 Eylül 2018 tarihinde Pencap Barosu Konseyi’nin Birliğimizi ziyareti sırasında Ankara’da imzalanan mutabakat zaptı ile kurulmuştur.

Forumun hedefi Pakistan ve Türkiye arasındaki dostluk ilişkisini geliştirmek, Türkiye’deki ve Pakistan’daki meslektaş birlikleri arasındaki işbirliğini geliştirmek, iyi hukuk uygulamalarını teşvik etmek, iş insanlarına adli destek sağlamak ve iş ilişkilerine katkıda bulunmaktır. Bu amaçla Türkçe-İngilizce hizmet veren bir internet sitesi açılmıştır ( http://Wwww.pak-turklawyersforum.com).     Çevrimiçi Forum olarak hizmet vermesi hedeflenen bu platformda, Türk ve Pakistanlı avukat bilgileri yer alacak, bilgi alışverişi ve pratik bilgiler bulunacaktır.

Bu bağlamda Pakistan-Türk Avukatlar Forumu’nda yer alarak, iletişim bilgilerini

Pakistanlı meslektaşlarımız ile paylaşmak isteyen baronuz avukatlarının bilgilerini | Şubat 2019 tarihine kadar TBB Uluslararası İlişkiler ve AB Merkezine (email: cagri.fidan(Obarobirlik.org.tr / faks: 0312 287 52 65 /tel: 0312 292 59 00-99283) bildirilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Saygılarımla,

Av. Unsal TOKER Başkan a.

Başkan Yardımcısı

28.09.2024