UMUT GÜNDÜZ'ÜN AİLESİNDEN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 25.08.2021 | Okunma Sayısı: 306

15 Temmuz 2020 tarihinde Ankara’da, antrenman sonrası bisikletiyle evine giderken, trafik kurallarını ihlal ederek araç kullanan alkollü bir sürücünün arkadan çarpıp kaçması sonucu hayatını kaybeden 19 Yaşındaki bisiklet sporcusu Umut Gündüz’ ün ailesi Baro Başkanımız Av. Soner Aydın’a ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkanımız Av. Soner Aydın tarafından, olayla ilgili üzüntümüz ve baş sağlığı dileklerimiz iletilerek, soruşturma ve sonrasında açılan ceza davası süreciyle ilgili aile ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Devamında, bu tür elim olayların tekrarlanmaması açısından caydırıcı ceza sistemi ve etkin, hızlı ve adil yargılamanın önemi vurgulanarak, aileye moral ve sosyal desteğimiz de ifade edildi.  Ayrıca, yola çıktıkları adalet ve farkındalık mücadelesinde Umut’un annesi Asuman Gündüz ve babası Menderes Gündüz’ün yanında olduğumuz vurgulandı.