VII. Stajyer Avukatlar Kurultayı Kahramanmaraş Barosu&S217;nun Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Tarih: 3.12.2014 | Okunma Sayısı: 2152

VII. STAJYER AVUKATLAR KURULTAYI KAHRAMANMARAŞ BAROSU’NUN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye VII. Stajyer Avukatlar Kurultayı 29-30 Kasım 2014 tarihlerinde Kahramanmaraş Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği ve Kahramanmaraş Barosu'nun işbirliğiyle 29-30 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenen VII. Stajyer Avukatlar Kurultayı, Türkiye genelinden birçok Baro Başkanı ve Baro temsilcisi Stajyer Avukatın katılımlarıyla gerçekleşti.

Kurultaya, Baromuz Stajyer Avukatları Gökhan Yılmaz, Çağla Karanfil, Mehmet Buğra Öztürk, Asena Dağınık'ın Baromuzu Temsil etmek üzere Kahramanmaraş'ta yerlerini aldılar.

Stajyer avukatların sunumlarıyla devam eden ve iki gün süren kurultay sonunda bir sonuç bildirgesi hazırlandı.

Sonuç Bildirgesine görmek için tıklayınız.