Yarışmaya Katılan Resimler Sergilendi
Tarih: 29.04.2014 | Okunma Sayısı: 1527

YARIŞMAYA KATILAN RESİMLER SERGİLENDİ

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonunun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet”  konulu yarışmaya katılan resimler Mahal Sanat Merkezinde sergilendi.

23 Nisan "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında Çocuk Hakları Komisyonu tarafından düzenlenen, Çanakkale ili Merkez ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Adalet”  konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına katılımda bulunan öğrencilere katılım belgesi takdim edilerek, yaptıkları çalışmalar sergilendi. Sergi 25 Nisan 2014 Cuma günü Mahal Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Baromuz Avukatlar, çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı sergide çocuklar için çeşitli gösteriler ve tiyatro oyunları düzenlendi. Yarışmalara katılan öğrencilere katılım belgesi takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından sergi sona erdi.