YENİ ADLİYE BİNASI SERVİS HATTI BELİRLENMİŞTİR
Tarih: 6.03.2018 | Okunma Sayısı: 1141

YENİ ADLİYE BİNASI SERVİS HATTI BELİRLENMİŞTİR

Çanakkale Adliyesi 12 Mart 2018 Pazartesi günü itibariyle yeni binasında hizmet vermeye başlayacaktır. Bilindiği üzere Yeni Adliye Binasının konumu bakımından şehir merkezinden uzak bir yerdedir, bu durum göz önüne alındığında meslektaşlarımızın büroları eski adliye binası çevresinde yer aldığından yeni hizmet binasına ulaşımlarının bir hayli zor olacağı düşünülmüştür.

Yeni Adliye Binasına meslektaşlarımızın, Avukat bürolarında çalışan personelin ve halkımızın daha hızlı gidişini sağlama amacıyla Çanakkale Belediyesi yetkilileriyle yürütülen görüşmeler neticesinde; Cumhuriyet Meydanı-Yeni Adliye arasında ekspres hat konulmuş, gidiş-dönüş saatleri de belirlenmiştir. Yeni Adliye Binasının açılış tarihi olan 12 Mart 2018 Pazartesi günü itibariyle seferler başlayacaktır. Konuyla ilgili göstermiş oldukları hassasiyet dolayısıyla Çanakkale Belediyesi yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız.

28.09.2024